Rock festival PRiČA (2017): Festival i zvanično završen

vesti

18.06.2017

Završen rok festival PRiČA

Završen je rok festival PRiČa 2017 koji je okupio više hiljada građana svih generacija. Na ovogodišnjoj PRiČi, pred loklanih bedova nastupili su i Dejan Cukić, Neverne Bebe, Van Gog.

Festival PRiČa već par godina unazad okuplja ljubitelje rok zvuka, a upravo jedna takva manifestacija, nedostajala je gradu na Moravi.

"Moramo da ispoštujemo različitosti. Imamo u Čačku i Prislonicu (Sabor frulaša) i Mrčajevce (Kupusijada), ali Čačak je druže vreme tragao za urbanom rok manifestacijom", rekao je jedan od organizatora festivala PRiČa, Aleksandar Raković.

"Naši Čačani su uvek tu, ali nama je cilj da dovedemo ljude iz drugih gradova, pa čak i iz Evrope", kaže Vladan Jovanović ispred organizacionog odbora. Čačanska PRiČa polako, ali sigurno postaje prepoznatljiva manifestacija, koja se velikim slovima upisuje u rok kalendar.

"Bitno je drugarstvo, druženje, da probudimo i okupimo Čačak. Jedan čovek nije grad, već grad čine ljudi", izjavio je jedan od organizatora festivala, Zoran Nenadović.

Organizatori poručuju da je cilj da PRiČa postane tradicionalni rok festival, koji će iz godine u godinu okupljati sve veći broj kako učesnika, tako i posetilaca.

Uz poziv na novo druženje sledeće godine, organizatori se zahvaljuju Gradu Čačku kao pokrovitelju, institucijama Grada Čačka, privredi grada na pomoći, volonterima i publici koja je u velikom broju i ove godine ispratila festivalski program.

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram