Rock festival PRiČA (2018): Retrospektiva

vesti

01.06.2018

PRiČA 2018.

Ove godine PRiČa će trajati 7 dana od 11. – 17. juna. Program će se odvijati na više lokacija u gradu, počevši od Gradskog trga, Doma kulture, Gradskog parka, a veliki rok koncerti će se održati na Remontovom stadionu.

Ideja festivala je da se pokrenu mladi, talentovani ljudi, da im se približi rok kultura i sve ono što ona sa sobom nosi, a u osnovi svega je zabava i podsticaj turizma.

Pripremili smo mnoštvo zanimljivih sadržaja iz oblasti muzike, pozorišta, poezije…

Osim izložbi fotografija, koje su vezane za rok kulturu i pozorište imaćemo izložbu scenografije, promocije knjiga i zabavan program za naše najmlađe sugrađane. Ponovo ćemo organizovati Rok maskenbal za decu, koji je prošle godine bio jako uspešan. Biće tu i rok žurka, nagrade i mnogo lepih iznenađenja.

Poseban akcenat smo stavili na Rok Karneval, koji je na neki način festival u festivalu. Očekujemo veliku karnevalsku povorku na čačanskim ulicama. Shodno tome, želimo da pozovemo sve zainteresovane da se priključe Rok karnevalu i da se kroz grupne maske izraze i prikažu svoju kreativnost.

Vrhunac dobrog provoda očekuje se za vikend kada će na Remontovom stadionu nastupiti mladi bendovi iz Čačka i okoline, kao i legende naše rok muzike Riblja Čorba, Bajaga i Instruktori, Kerber, Partibrejkersi, 357, Dejan Cukić i Spori Ritam Bend, Magnifico i poslednjeg dana festivala provod za pamćenje i Tehno žurka.

I to nije sve!

Ova PRiČa nema kraja…

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram