Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!

vesti

15.08.2023

Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!

Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih prilika, organizacioni tim festivala je doneo odluku da se muzički deo festivalskog programa održi u hali KK “Borac” i to u periodu od 21. - 23. septembra 2023. godine.

Program počinje u 19:26 h (simbolika ovih brojeva poznata je čačanima).Kako Priča godinama unazad dovodi najveća imena iz sveta rok muzike sa exYu prostora, potrudili smo se i ovog puta da Čačak ugosti bendove sa izuzetno uspešnom i dugogodišnjom karijerom, a koji do sada nisu nastupali u našem gradu, barem ne u istom sastavu.

Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske u kojem će pevati čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova, a program koji je najavljen u junu dopunjen je sa tri nova izvodjača: Mile Kekin, SMAK plus i Karakondžule. 

Najavljeni nastupi DJ izvodjača održaće se u nekom povoljnijem terminu, a tačan datum će biti objavljen na sajtu festivala, kao i na društvenim mrežama.  U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba https://m.facebook.com/srpski.pab/https://www.google.com/search?q=srpski%20pab%20&tbm= biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović https://headliner.rs/ .

Spremili smo još mnogo toga, pa zato budite u toku. Sve informacije potražite na sajtu festivala https://festivalprica.com/ kao i na fb stranici https://m.facebook.com/festivalprica/ i instagram profilu https://instagram.com/festival.prica

Ulaznice za festival se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima GigsTix-a ( u Čačku je to knjižara Vulkan), po jedinstvenoj ceni od 1000 dinara po danu, kao i u prostorijama Srpskog Paba, i na ulazu u halu KK Borac na dan koncerata.

Ulaznice koje su kupljene za junsko, odloženo izdanje, važiće i u novom terminu.
Ono što odlikuje čačansku  Priču je vrhunska produkcija, tako da publika može da očekuje odličan zvuk, zanimljive efekte i sjajan provod.

Čačanska publika je najbolja rokenrol publika i ako se uzmu u obzir pozitivni komentari, koji nam svakodnevno stižu u inbox i na mail, biće ovo još jedna nezaboravna Priča!

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

13.09.2023
Bliži se Rok Festival Priča 21./22./23. septembar (Hala KK Borac)
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Program počinje u 19:26 h...
Opširnije
15.08.2023
Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram