Rock festival PRiČA (2017): Mini gitarijada i Bjesovi

vesti

10.06.2017

Mini gitarijada i koncert Bjesova

U okviru kvalifikacija za 51. "Zaječarsku gitarijadu", u subotu 17. juna, na Gradskom trgu u Čačku održaće se Mini Gitarijada u okviru koje će nastupiti neafirmisani bendovi, dok će specijalni gost biti Bjesovi. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Osim takmičarskih bendova, u okviru mini-gitarijade će nastupiti i pobednici "Zaječarske gitarijade" 1993. godine, grupa Bjesovi, nakon čijeg će nastupa biti proglašeni pobednici.

Organizatori su Grad Čačak, Udruženje građana "Priča" i Turistička organizacija Čačka.

"Ideja i cela koncepcija PRiČe je izvanredna. Podrška lokalne vlasti neće izostati ni u kom smislu. Prva PRiČa je bila dobra, nadamo se da će ova biti vrlo dobra, a očekujemo da će svaka sledeća biti odlična, jer za to itekako ima potencijala", izjavio je Todorović.

Namera organizatora jeste da cela manifestacija preraste u svojevrsni sedmodnevni gradski karneval, po kojem će Čačak biti prepoznatljiv i van granica Srbije.

Iz Turističke organizacije Čačak poručuju da će pored Priče do kraja juna, u Čačku biti organizovana i mini gitarijada, plesni koncerti, kao i drugi kulturni događaji.

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Bjesovi

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram