Rock festival PRiČA (2016): Goblini, Orthodox Celts, iii...

vesti

07.08.2016

Goblini, Orthodox Celts, Ničim Izazvan...

Na gradskom trgu u Čačku 7. i 8. jula, biće održan muzički festival PRiČA. Čačani će imati priliku da besplatno uživaju u koncertima osam izvođača.

U četvrtak 7. jula nastupiće Ortodox Celts, Ničim izazvan, Treća smena i KBK dok će u petak 8. jula, svirati Goblini, 357, RNDM i Jurka.

Program oba dana počinje u 20 sati. Pokrovitelj Festivala je Grad Čačak, organizator Turistička organizacija Čačka, a suorganizator Udruženje PRIČA.

Naziv PRiČA nastao je spajanjem piva, rock 'n' rolla i Čačka kao mesta dešavanja.

Do kraja avgusta ulaznice će se prodavati po ceni od 100 dinara, dok će u septembru cena biti 200 dinara, a na dan koncerta 300 dinara.

Uskoro će se znati tačan raspored nastupa bendova, a neposredno pred održavanje manifestacije biće otkriveno i ko su specijalni gosti.

Izvor: Remix Press
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

13.09.2023
Bliži se Rok Festival Priča 21./22./23. septembar (Hala KK Borac)
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Program počinje u 19:26 h...
Opširnije
15.08.2023
Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2023 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram