Rock festival PRiČA (2012): Čačanska PRiČA počinje!

vesti

27.08.2012

Čačanska PRiČA počinje

Prvi put ove godine u Čačku, u organizaciji Srpskog paba, biće održana manifestacija pod nazivom PRiČA. PRiČA je zakazana za 08. septembar ispred Srpskog paba u Ulici Braće Glišić br. 4.

"U ulici Braće Glišić, ispred bašte kafe kluba Srpski pab, biće postavljen stejdž, a klub i ulica te večeri postaće jedinstveni festivalski prostor. Posetioci PRiČE moći će da uživaju u raznolikom rokenrol muzičkom programu i dobrom pivu" – najavio je Milan Savić, iz Kreativnog tima PRiČE.

Ove godine PRiČU započinje osam bendova: Osvajači, 357, Trigger, Za Dž, Krvna Grupa, Odgovor, Digitalna Draga i Vesele Osamdesete. Početak je zakazan za 21h.

Naziv PRiČA nastao je spajanjem piva, rock 'n' rolla i Čačka kao mesta dešavanja.

Do kraja avgusta ulaznice će se prodavati po ceni od 100 dinara, dok će u septembru cena biti 200 dinara, a na dan koncerta 300 dinara.

Uskoro će se znati tačan raspored nastupa bendova, a neposredno pred održavanje manifestacije biće otkriveno i ko su specijalni gosti.

Izvor: Remix Press
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram