Bliži se Rok Festival Priča 21./22./23. septembar (Hala KK Borac) - Rock Festival PRiČA

vesti

13.09.2023

Bliži se Rok Festival Priča 21./22./23. septembar (Hala KK Borac)

Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru.

Program počinje u 19:26 h
(simbolika ovih brojeva je poznata čačanima).

Kako Priča već godinama dovodi najveća imena iz sveta rok muzike sa exYu prostora, potrudili smo se i ovog puta da Čačak ugosti i bendove sa uspešnom i dugogodišnjom karijerom, a koji do sada nisu nastupali u našem gradu, barem ne u istom sastavu.

Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske u kojem će pevati čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova.

Pored već najavljenih Van Gogh, Aerodrom, Bombaj Štampa, Zoe Kida, nastupiće i Smak plus, Mile Kekin, Sunshine i mnogi drugi.

U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba, biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, urednice rok portala Headliner.

Spremili smo još mnogo toga, pa zato budite u toku. Sve informacije potražite na sajtu festivala https://festivalprica.com/ ili na broj
065/ 451 33 41

Ulaznice za festival se mogu kupiti online https://new.gigstix.com/event/festival-prica-cacak-septembar-2023/ i na svim prodajnim mestima GigsTix-a ( u Čačku je to knjižara Vulkan), kao i na sajtu Festivala Priča.

Sudeći prema porukama, koje nam svakodnevno stižu, veliko je interesovanje za ovogodišnje izdanje Priča festa. Po prvi put će se program realizovati u zatvorenom prostoru, a to znači da ispunjavamo obećanje da Priča nikad nije ista!

Osim što imamo odličan line up sa 19 fantastičnih izvodjača, ono što možete da očekujete i što se nikad ne menja je Stage Sistem produkcija, a to znači velika bina, raskošna svetla i vrhunski zvuk!

Čačanska publika je najbolja rokenrol publika i ako se uzmu u obzir pozitivni komentari, koji nam svakodnevno stižu u inbox i na mail, biće ovo još jedna nezaboravna Priča!

Facebook stranica: https://www.facebook.com/festivalprica/

Instagram profil: https://www.instagram.com/festivalprica/

Žana Nenadović, PR festivala

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Festival PRiČA

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram