Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”

obaveštenja

12.08.2023

Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”

Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”, biće otvorena u “Srpskom pabu”, 22. septembra, u okviru pratećeg programa Festivala “PRiČA”. Izložbu će otvoriti Đule Van Gog, a moderatori će biti voditelj Radio Beograda 202 Milan Ćunković i muzički urednik Radio Beograda 202 Nenad Kuzmić.

Beograđanka. Dorćolka. Biolog po struci, fotograf po opredeljenju. 

Aleksandra Ignjatović, glavni i odgovorni urednik portala Headliner.rs je koncertni fotograf sa značajnim iskustvom rada u medijima, još od sredine devedestih.

Radila je u filmskoj redakciji TV Politika, a potom sa UG BG Calling i BGC doo, učestvovala u organizaciji brojnih kultturnih manifestacija i festivala (Battle of the Bands, Book&Roll, Mobil Demo Fest, Mobil Music Fest...). Za izdavačku kuču Riznica priredila je 11 knjiga.

U njenom fotografskom portfoliju nalaze se fotografije sa koncerata najvećih imena domaće scena, gotovo kompletne alternativne scene, kao i svih značajnih inostranih izvođača koji su poslednjih godina nastupali u Srbiji.

U proteklih šest godine jednako je posvećena novinarskom, autorskom i uredničkom radu na portalu Headliner.rs. Od jula 2022. priključila se i novinarskom i foto timu portala K1 info. Vlasnik je firme BGC doo.

Izložba fotografija "Pri(ČA) iz foto-pita"

Koncertni fotografi i muzički festivali. Večna ljubav. A kada su se upoznali čačanska Priča i Aleksandra Ignjatović, ta ljubav je dobila i svoju priču. U fotografijama.

Izložba "Pri(ČA) iz foto-pita" je jedan subjektivni pogled kroz objektiv na festival koji stvarno ima priču - pravu čačansku, domaćinsku, dobronamernu, srdačnu i - rokersku.

Kako izgleda Pri(ČA) iz foto-pita Aleksndre Ignjatović moći ćete da pogledate od 22. septembra u Srpskom pabu.

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Aleksandra Ignjatović

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

13.09.2023
Bliži se Rok Festival Priča 21./22./23. septembar (Hala KK Borac)
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Program počinje u 19:26 h...
Opširnije
15.08.2023
Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!
Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2023 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram