Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”

obaveštenja

12.08.2023

Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”

Izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, pod nazivom “PRi(ČA) iz foto–pita”, biće otvorena u “Srpskom pabu”, 22. septembra, u okviru pratećeg programa Festivala “PRiČA”. Izložbu će otvoriti Đule Van Gog, a moderatori će biti voditelj Radio Beograda 202 Milan Ćunković i muzički urednik Radio Beograda 202 Nenad Kuzmić.

Beograđanka. Dorćolka. Biolog po struci, fotograf po opredeljenju. 

Aleksandra Ignjatović, glavni i odgovorni urednik portala Headliner.rs je koncertni fotograf sa značajnim iskustvom rada u medijima, još od sredine devedestih.

Radila je u filmskoj redakciji TV Politika, a potom sa UG BG Calling i BGC doo, učestvovala u organizaciji brojnih kultturnih manifestacija i festivala (Battle of the Bands, Book&Roll, Mobil Demo Fest, Mobil Music Fest...). Za izdavačku kuču Riznica priredila je 11 knjiga.

U njenom fotografskom portfoliju nalaze se fotografije sa koncerata najvećih imena domaće scena, gotovo kompletne alternativne scene, kao i svih značajnih inostranih izvođača koji su poslednjih godina nastupali u Srbiji.

U proteklih šest godine jednako je posvećena novinarskom, autorskom i uredničkom radu na portalu Headliner.rs. Od jula 2022. priključila se i novinarskom i foto timu portala K1 info. Vlasnik je firme BGC doo.

Izložba fotografija "Pri(ČA) iz foto-pita"

Koncertni fotografi i muzički festivali. Večna ljubav. A kada su se upoznali čačanska Priča i Aleksandra Ignjatović, ta ljubav je dobila i svoju priču. U fotografijama.

Izložba "Pri(ČA) iz foto-pita" je jedan subjektivni pogled kroz objektiv na festival koji stvarno ima priču - pravu čačansku, domaćinsku, dobronamernu, srdačnu i - rokersku.

Kako izgleda Pri(ČA) iz foto-pita Aleksndre Ignjatović moći ćete da pogledate od 22. septembra u Srpskom pabu.

Izvor: Festival PRiČA
Foto: Aleksandra Ignjatović

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

vesti

obaveštenja

press

kontakt

lokacija

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram