Deklaracija o kolačićima - Rock festival PRiČa

Ukratko o kolačićima

Ukratko o kolačićima

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Takođe delimo informacije o tome kako koristite sajt sa partnerima za društvene medije, oglašavanje i analitiku koji mogu da ih kombinuju sa drugim informacijama koje ste im dali ili koje su prikupili na osnovu korišćenja usluga. Ako nastavite da koristite naše veb-stranice, saglasni ste sa korišćenjem naših kolačića.

Šta su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana. U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama.

Koje kolačiće koristimo?

Osnovni kolačići

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše pravilno bez ovih kolačića.

Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići omogućuju veb sajtu da zapamti informaciju koja menja način na koji se veb sajt ponaša ili izgleda, kao što su vaš podešeni jezik ili oblast u kojoj se nalazite.

Statistički kolačići

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Marketing kolačići

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.

Nazivi kolačića Grupa Provajder Blokiranje Tip Namena
ARRAffinity Funkcionalni Third party Sesija
at-lojson-cache-ra-5d5bc0df12e95ac2 Funkcionalni First party Sesija
at-rand Funkcionalni Third party Sesija
_at.cww Marketinški Third party Sesija Kolačić servisa AddThis koji služi za praćenje statistike.
loc Funkcionalni Third party Trajni
vc Funkcionalni Third party Trajni
na_id Funkcionalni Third party Trajni
uid Funkcionalni Third party Trajni
um Funkcionalni Third party Trajni
di2 Funkcionalni Third party Trajni
ouid Funkcionalni Third party Trajni
km_ai, km_lv, km_vs, __atuvs, __atuvc, uvc Marketinški Third party Sesija Ovaj kolačić omogućava korisnicima šerovanje sadržaja na društvenim mrežama i platformama. Kolačići AddThis-a. Vreme trajanja kolačića je do 1 godine.
Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram