Organizacija festivala - Rock festival PRiČA

Organizacija festivala

Organizacija festivala

Pivnica Srpski pab iz Čačka

U prijatnom ambijentu dočekaće vas ljubazno osoblje, a u ponudi Srpskog paba nalazi se najfiniji odabir točenih piva (7 vrsta), 7 vrsta domaćih rakija, najbolja espresso kafa, topli napici, kokteli i druga alkoholna i bezalkoholna pića.  Specifičan je po šanku koji je dugačak 21 m, ima dve potpuno odvojene letnje bašte, pune zelenila, koje su prijatno utočište u vrelim letnjim danima.

160 živih svirki godišnje dobijaju verni gosti i prijatelji Srpskog paba na poklon. Nikada se ne naplaćuju ulaznice, niti se podižu cene pića za vreme svirki, a svirke su svakog petka i subote. Više od 70 različitih demo, cover i tribute bendova se izmenja na bini u toku godine, a posebno se ponosimo gostovanjem legendi naše rok i pop muzike kao sto su: Rambo Amadeus, Dejan Cukić, 357, Gale (Kerber), Ničim izazvan, S.A.R.S., Elvis. J. Kurtovich, Bjesovi, ČBS, Kraljevski apartman, Six Pack i mnogi drugi.

Pored muzičkog programa u ovom prostoru se održavaju brojna kulturna dešavanja, kao što su promocije knjiga i muzičkih albuma,izložbe i predstave. Osim burnih vikenda, pikado turnira, beer pong-a, karaoka i sl. uvek imamo spremna iznenađenja za dobar provod. Ovo je urbano, kultno mesto prilagođeno svim generacijama, jer rock muzika je recept za večnu mladost.

Stage System Production iz Gornjeg Milanovca

Kompletna usluga organizacije (tehnička, programska, marketinška) različitih vrsta manifestacija (koncerti, festivali, sportska takmičenja), iznajmljivanje bina, konstrukcija za koncerte, backstage-ova, koncertnih ograda, iznajmljivanje ozvučenja –(koncertni sistemi i konferencijsko ozvučenje), iznajmljivanje rasvete (koncertna i ambijentalna), iznajmljivanje video tehnike (LED ekrani, projektori i kamere), audio i video produkcija (snimanje i montaža video materijala) su deo usluga koje nude svojim klijentima.

Stage Pro iz Čačka

Firma Stage Pro, sa sedištem u Čačku, osnovana je sredinom 2005. godine, sa osnovnom delatnošću iznajmljivanja i montaže scenske opreme. Danas se Stage Pro pozicionira na tržištu kao moderna firma sa naprednim uslugama i uživa ugled kompanije koja klijente iznenađuje inovativnošću i svežim idejama u pogledu konstrukcija bina za koncerte, zaštitnih ograda, ali i specifičnih građevinskih radova kao što su montaža skela i stepenica.

Saradnja firme sa renomiranim svetskim proizvođačima audio i video opreme, omogućava klijentima da dođu do kompletne usluge kada je organizacija nekog društvenog događaja u pitanju. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, uz stručne i motivisane radnike, firma je kreirala strategiju rada, čime je postala prepoznatljiva po kvalitetu, brzini i ceni usluga. Misija kompanije je ne samo da odgovori na zahteve svojih klijenata, već i da konstantno stremi višim ciljevima, kako bi opravdala prestiž i kvalitet.

PRATEĆI PROGRAM FESTIVALA

Festival je tematski posvećen rokenrol muzici u svim njenim varijacijama, pa tako uz velike rock koncerte na Remontovom stadionu Festival PRiČA ima i prateći program 7 dana pre i 7 dana posle. Prateći program obuhvata izložbe fotografija, promocije knjiga, pozorišne predstave, ples, žurke, radionice i ostale kulturne sadržaje. Festival je porodičnog karaktera, jer je program prilagodjen svim uzrastima, ali akcenat je na mladim ljudima i Festival PRiČa je mesto na kome se mogu istaći i pokazati mladi koji se bave muzikom, plesom ili bilo kojom vrstom umetnosti.

Za najmlađe organizujemo tradicionalni Rok maskenbal u gradskom parku uz Dj žurku i prigodne nagrade. Na gradskom trgu će biti održan veliki koncert Baletskog studia Adađo. U okviru festivalskog KAMPA, koji je takođe na Remontovom stadionu, biće postavljeni šatori u kojima će se održavati aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera, kao što je Rokenrol radionica za decu, Rock igraonica i prvi put kod nas, potpuno jedinstven YOGA šator.

U okviru edukativnog sadržaja Festivala PRiČa imaćemo promociju knjiga Branimira Loknera i Predraga Jovanovića Rokenrol u kandžama interneta 1 i 2 kao i predavanje na istu temu od strane jednog od pisaca knjige Predraga Jovanovića. Promocija knjiga i predavanje će biti u prostoru Doma kulture, kao i izložba fotografija na temu rok koncerata čuvenog rok fotografa Wood-a. Svoju prvu samostalnu izložbu fotografija imaće mladi Ivan Matijašević iz Lučana u Domu kulture na kojoj će prikazati kolekciju svojih fotografija sa prethodnih PRiČa festivala.

SERVISNE INFORMACIJE

Obezbeđenje:
MUP Čačak će obezbeđivati skup. U toku trajanja programa biće prisutna redarska služba festivala uniformisana žutim markerima.

Prva pomoć:
Dežurni lekar na prostoru festivala.

Parking:
Obezbeđena su besplatna parking mesta za učesnike i posetioce festivala na parkingu u centru grada.

Štandovi:
Na samom festivalskom prostoru nalaze se šankovi sa pićem.

Smeštaj:
Turistička organizacija Čačka
Gradsko šetalište bb, 32000 Čačak
E-mail: toc@ptt.rs
Web: www.turizamcacak.org.rs
Tel: +381 32 342 360, +381 32 343 721

NAJNOVIJE VESTI I OBAVEŠTENJA

11.06.2024
PANK ROK PRIČA – I LETO MOŽE DA POČNE!
Pozivamo sve ljubitelje dobrog, starog rokenrola, kao i one koji preferiraju pank zvuk da dođu na Želovo igralište, 14. i 15. juna, gde će se po deveti put...
Opširnije
15.05.2024
Ulaznice za festival PRiČA 2024 su u prodaji!
Ulaznice se mogu kupiti u prostorijama Srpskog paba, online putem portala GigsTix, kao i na samom ulazu na Želovo igralište. Za decu mlađu od 12 godina ulaz je...
Opširnije

uvod u priču

organizacija

Prethodne priče

prethodni izvođači

Kreativni tim

Copyright © 2012 - 2024 Festival Priča

uvod u priču

organizacija

Prethodne priče

prethodni izvođači

Kreativni tim

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram