prica cacak

Završen rok festival PRiČa

Završen je rok festival PRiČa 2017 koji je okupio više hiljada građana svih generacija. Na ovogodišnjoj PRiČi, pred loklanih bedova nastupili su i Dejan Cukić, Neverne Bebe, Van Gog.

Festival PRiČa već par godina unazad okuplja ljubitelje rok zvuka, a upravo jedna takva manifestacija, nedostajala je gradu na Moravi.

"Moramo da ispoštujemo različitosti. Imamo u Čačku i Prislonicu (Sabor frulaša) i Mrčajevce (Kupusijada), ali Čačak je druže vreme tragao za urbanom rok manifestacijom", rekao je jedan od organizatora festivala PRiČa, Aleksandar Raković.

"Naši Čačani su uvek tu, ali nama je cilj da dovedemo ljude iz drugih gradova, pa čak i iz Evrope", kaže Vladan Jovanović ispred organizacionog odbora. Čačanska PRiČa polako, ali sigurno postaje prepoznatljiva manifestacija, koja se velikim slovima upisuje u rok kalendar.

"Bitno je drugarstvo, druženje, da probudimo i okupimo Čačak. Jedan čovek nije grad, već grad čine ljudi", izjavio je jedan od organizatora festivala, Zoran Nenadović.

Organizatori poručuju da je cilj da PRiČa postane tradicionalni rok festival, koji će iz godine u godinu okupljati sve veći broj kako učesnika, tako i posetilaca.

Uz poziv na novo druženje sledeće godine, organizatori se zahvaljuju Gradu Čačku kao pokrovitelju, institucijama Grada Čačka, privredi grada na pomoći, volonterima i publici koja je u velikom broju i ove godine ispratila festivalski program.


Log in or Sign up