prica cacak

Mini Gitarijada i koncert Bjesova

U okviru kvalifikacija za 51. "Zaječarsku gitarijadu", u subotu 17. juna, na Gradskom trgu u Čačku održaće se Mini Gitarijada u okviru koje će nastupiti neafirmisani bendovi, dok će specijalni gost biti Bjesovi. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Osim takmičarskih bendova, u okviru mini-gitarijade će nastupiti i pobednici "Zaječarske gitarijade" 1993. godine, grupa Bjesovi, nakon čijeg će nastupa biti proglašeni pobednici.

Organizatori su Grad Čačak, Udruženje građana "Priča" i Turistička organizacija Čačka.

"Ideja i cela koncepcija PRiČe je izvanredna. Podrška lokalne vlasti neće izostati ni u kom smislu. Prva PRiČa je bila dobra, nadamo se da će ova biti vrlo dobra, a očekujemo da će svaka sledeća biti odlična, jer za to itekako ima potencijala", izjavio je Todorović.

Namera organizatora jeste da cela manifestacija preraste u svojevrsni sedmodnevni gradski karneval, po kojem će Čačak biti prepoznatljiv i van granica Srbije.

Iz Turističke organizacije Čačak poručuju da će pored Priče do kraja juna, u Čačku biti organizovana i mini gitarijada, plesni koncerti, kao i drugi kulturni događaji.

Foto:Zvanična fejsbuk stranica grupe Bjesovi

Log in or Sign up