prica cacak

Završen rok festival PRiČa

Završen je rok festival PRiČa 2017 koji je okupio više hiljada građana svih generacija. Na ovogodišnjoj PRiČi, pred loklanih bedova nastupili su i Dejan Cukić, Neverne Bebe, Van Gog.

Opširnije

Mini Gitarijada

U nedelju 7. avgusta, na Gradskom trgu u Čačku, Festival Priča i grad Čačak su organizovali "Mini Gitarijadu", predtakmičenje 50. jubilarne zaječarske gitarijade. Čačak je bio jedan od šest gradova koji su promovisali svoje demo bendove, uz podršku Udruženja Priča i puno volontera.

Opširnije

Mini Gitarijada i koncert Bjesova

U okviru kvalifikacija za 51. "Zaječarsku gitarijadu", u subotu 17. juna, na Gradskom trgu u Čačku održaće se Mini Gitarijada u okviru koje će nastupiti neafirmisani bendovi, dok će specijalni gost biti Bjesovi. Ulaz je besplatan za sve posetioce.

Opširnije

Čačanska PRiČA počinje

Prvi put ove godine u Čačku, u organizaciji Srpskog paba, biće održana manifestacija pod nazivom PRiČA. PRiČA je zakazana za 08. septembar ispred Srpskog paba u Ulici Braće Glišić br. 4.

Opširnije

PRiČa objedinjuje ceo grad

Ove godine Priča neće biti rezervisana samo za rok učesnike. Prvog dana festivala, 15. jun, sa početkom u 18 časova biće održan festivalski maskenbal, na kome će učestvovati mališani iz predškolskih ustanova i obdaništa sa teritorije grada Čačka. Drugog dana održaće se Rok karneval. U okviru rok karnevala će nastupiti i Star dens studio, KUD "Žele", plesni studio Luna i drugi dens studiji i kulturno-umetnička društva iz Čačka, a po rečima Aleksandra Rakovića, člana Udruženja građana Priča, organizatori su vodili računa i o svakom propratnom detalju.

Opširnije

Log in or Sign up